Президент, Голова ВР та Прем‘єр взяли участь в урочистому засіданні Пленуму Верховного Суду України

Президент, Голова ВР та Прем‘єр взяли участь в урочистому засіданні Пленуму Верховного Суду України

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський, Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук, Прем‘єр-міністр України Денис Шмигаль та представники судової гілки влади взяли участь в урочистому засіданні Пленуму Верховного Суду України з нагоди п’ятиріччя його роботи у новому складі.

Про це спікер українського парламенту повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Справедливість завжди була одним із головних запитів суспільства. А під час війни та у повоєнний період потреба у ній особливо загострюється. Тому судова гілка влади відіграє і буде відігравати, особливо після нашої Перемоги, надзвичайно важливу роль. Символічно, що саме сьогодні, у День працівників суду, разом з Президентом України Володимиром Зеленським, Прем‘єр-міністром України Денисом Шмигалем та представниками судової гілки влади взяв участь в урочистому засіданні Пленуму Верховного Суду України до 5-річчя його роботи у новому складі", – зазначив Стефанчук.

Він підкреслив, що саме від ефективної роботи Верховного Суду та всіх інших судових інституцій багато в чому залежатиме розвиток Української держави у найближчому майбутньому. Водночас Голова ВР наголосив, що така робота має викликати довіру з боку українського суспільства.

Читайте також: Рада ліквідувала Окружний адміністративний суд Києва

Як повідомлялося, 15 грудня в Україні відзначається День працівників суду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-