Стефанішина зустрілася з делегацією GLOBSEC - про що говорили

Стефанішина зустрілася з делегацією GLOBSEC - про що говорили

Укрінформ
Віцепрем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина зустрілася з делегацією GLOBSEC та поінформувала про прогрес України у сфері реформ, закликавши до співпраці задля просування України на шляху до ЄС та НАТО.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба КМУ.

“Учасники зустрічі обговорили важливість збереження міжнародної уваги до України, а також вироблення стратегічного бачення безпекової архітектури Європи, зокрема початок стратегічних дискусій з цього питання в експертному середовищі”, - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, окремо йшлося про фінансову підтримку України. «В умовах повномасштабної війни така підтримка є критично важливою. Це фінансовий пакет для виживання країни», – підкреслила урядовець.

Читайте також: Уряд ухвалив Стратегію комунікації з питань євроінтеграції України до 2026 року

Своєю чергою президент GLOBSEC Роберт Вааш зазначив, що члени його делегації продовжуватимуть робити все можливе, аби підтримати Україну на шляху до перемоги над агресором. Він також підкреслив, що GLOBSEC буде спрямовувати свої зусилля для поглиблення розуміння України, її прогресу та здобутків серед міжнародних партнерів.

Як повідомлялося, 9 грудня відбулась зустрічі Генерального прокурора Андрія Костіна з Президентом та делегацією GLOBSEC.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-