Постпред росії при ООН знову втік із засідання Радбезу, щоб не слухати Кислицю

Постпред росії при ООН знову втік із засідання Радбезу, щоб не слухати Кислицю

Укрінформ
Постійний представник росії при ООН василь небензя залишив засідання Ради безпеки ООН, яке обговорює гуманітарну ситуацію в Україні, пов’язану з російськими обстрілами цивільного населення та об’єктів інфраструктури.

Як передає власний кореспондент Укрінформу у Нью-Йорку, у своєму виступі небензя традиційно звинувачував країни Заходу, НАТО та Україну у розв’язаній росією війні, а також заявив, що росія навмисне обстрілює об’єкти цивільної інфраструктури, зізнавшись таким чином у воєнному злочині з боку російського керівництва.

За словами постпреда рф, він не бажає слухати «жовчні» звинувачення постпреда України при ООН Сергія Кислиці, звинуватив його за активність у Твіттері й утік із зали засідань.

Читайте також: Кислиця потролив росію після голосування за резолюцію ООН

Як повідомляв Укрінформ, небензя 21 жовтня також залишав залу засідання Радбезу ООН, щоб, як він заявив, не чути виступу Кислиці.

Постпред України, реагуючи цей крок посла рф, висловив сподівання, що невдовзі росії взагалі не буде в Раді безпеки ООН, де вона незаконно займає місце срср як постійного члена цього органу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-