Данілов: Будь-який компроміс в перемозі – це відтермінування наступних проблем

Данілов: Будь-який компроміс в перемозі – це відтермінування наступних проблем

Укрінформ
Україна та союзники у війні повинні мати спільне бачення щодо перемоги над країною-терористом, це повернення на кордони, які були визнані світом станом на 1 грудня 1991 року. Компроміси з ворогом лише закладатимуть нові проблеми.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це в рамках Київського Безпекового Форуму заявив Секретар РНБО України Олексій Данілов.

«У кожного є своє бачення перемоги та до того часу, доки у нас не буде єдиного бачення перемоги в цій війні спільно з нашими партнерами, нам буде вкрай складно вирішити це питання. В цьому питанні треба ставити крапку, тому що будь-який компроміс в перемозі – це тільки відтермінування в часі наступних проблем, які можуть чекати нашу країну. Тому коли ми кажемо про перемогу – це повернення наших всіх інституцій держави на кордони, які були визнані 1 грудня, 30 років як минуло з того часу», - наголосив Данілов.

Він вважає, що до того часу ні про яку перемогу розмов бути не може, і схиляти Україну до компромісів з людьми, які вбивають українських дітей та вчиняють звірства на українській землі, неможливо.

Читайте також: «Друга трансформаторна»: Данілов висміяв російську армію

Данілов також наголосив, що не варто боятись ядерних та інших погроз, адже наша держава та українці загалом сплатили вже високу ціну за свою свободу. Для країн НАТО, які знаходяться на кордоні з Україною, та для всієї Європи українці показали, що не треба лякатись тих, хто 30 років лякали світ, що росія не така потужна, як це декларує.

Читайте також: Умовою повоєнних домовленостей України та світу буде ядерне роззброєння росії - Данілов

Як повідомлялось, 1 грудня, на 31-у річницю Загальнонаціонального референдуму, який підтвердив незалежність України, її територіальну цілісність і непорушність кордонів, у столиці відбувається щорічний Київський безпековий форум.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-