Шмигаль обговорив із прем'єром Бельгії євроінтеграцію та ініціативу «Зерно з України»

Шмигаль обговорив із прем'єром Бельгії євроінтеграцію та ініціативу «Зерно з України»

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль під час зустрічі з Прем’єр-міністром Александером де Кроо обговорили низку питань, у тому числі - європейську та євроатлантичну інтеграцію України.

Про це Шмигаль написав у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Під час зустрічі ми проговорили європейську та євроатлантичну інтеграцію України, використання заморожених російських активів для майбутнього відновлення та питання засудження злочинів росії через створення Спеціального міжнародного трибуналу», - повідомив Шмигаль.

Сторони під час зустрічі також порушили тему ініціативи Президента Володимира Зеленського #GrainforUkraine. «Дякуємо Бельгії за долучення до програми», - зазначив він.

Зі свого боку де Кроо запевнив, що Бельгія допомагатиме Україні з обладнанням та розмінуванням та адвокатуватиме питання демілітаризації Запорізької АЕС.

«Вдячний за цей важливий та символічний візит Прем’єр-міністру Александеру де Кроо, а також всьому бельгійському народу за всебічну допомогу нашій державі», - написав Шмигаль.

Читайте також: росія свідомо провокує штучний голод у світі, блокуючи експорт зерна з України — Шмигаль

Як повідомлялося, Президент України Володимир Зеленський висловив вдячність бельгійському суспільству за те, що в країні тепло приймають вимушених переселенців з України, і сказав, що Україні є за що подякувати Бельгії.

Фото: Денис Шмигаль, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-