Агресія рф проти України є нападом на всю Європу - президент Австрії

Агресія рф проти України є нападом на всю Європу - президент Австрії

Укрінформ
Агресія російської федерації проти України є також нападом на всю Європу.

Про це заявив федеральний президент Австрії Александер Ван дер Беллен під час відеозвернення на конгресі Пан’європейського союзу, що проходив з нагоди 100-річчя організації, передає власний кореспондент Укрінформу.

"російська агресія проти України – це водночас і напад на Європу, на демократію, свободу, незалежність та модель спільного проживання", - зазначив Ван дер Беллен.

Читайте також: Переобраний президент Австрії Ван дер Беллен – «трішки українець», який довго прозрівав щодо путіна

Він наголосив на тому, що потрібно демонструвати "солідарність, єдність та рішучість" у реагуванні на російську агресію.

"Ця кривава війна чітко демонструє, наскільки важливою залишається пан’європейська ідея і через 100 років після її виникнення", - додав президент.

Читайте також: Президент Австрії: путін веде імперіалістичну війну, а українці захищають і наші цінності

Як повідомлялося, 17-20 листопада у Відні проходив ювілейний конгрес з нагоди 100-річчя заснування Пан’європейського союзу – громадсько-політичного руху, який спрямований на об'єднання всіх європейців у сильній Європі, спроможній ефективно просувати свої інтереси та ідеали у світі. Тема загарбницької війни рф проти України була однією з головних на заході.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-