Зеленський провів зустріч із президенткою Греції - говорили про оборону та економіку

Зеленський провів зустріч із президенткою Греції - говорили про оборону та економіку

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський провів зустріч із президенткою Греції Катериною Сакелларопулу, яка перебуває в Україні з візитом.

Глава Української держави зустрів грецьку колегу на ґанку Маріїнського палацу, після чого відбулися переговори між делегаціями двох країн, повідомляє Укрінформ з посиланням на надане пресслужбою ОП відео.

За підсумками перемовин відбулася пресконференція президентів.

«Радий сьогодні вітати Вас в Україні. Радий вітати в час, коли ми всі – не лише українці, усі європейці, потребуємо максимальної єдності та максимальної взаємодії. Виклики і кризи, що спричинені російською агресією, це загроза кожному на нашому континенті. І тільки разом ми можемо повернути безпеку не тільки Україні, повернути безпеку всій Європі і гарантувати мир», - наголосив Зеленський під час спілкування зі ЗМІ.

Він також зауважив, що переговори з президенткою Греції були дуже змістовні й важливі для обох держав.

Читайте також: Ми відчуваємо вашу підтримку: Зеленський зустрівся з главою МЗС Греції

"Ми дійсно разом працюємо з грецькою стороною, щоб якнайшвидше закінчити цю війну, закінчити російську злочинну агресію і повернути нормальне життя в Україну. Саме з цією метою ми розвиваємо нашу співпрацю в оборонній, політичній, економічній, гуманітарній сферах", - додав Президент.

Як повідомлялося, президентка Греції Катерина Сакелларопулу та міністр оборони країни Нікос Панайотопулос 3 листопада перебувають із візитом у Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-