Президент: Цьогоріч ми виконаємо всі рекомендації Єврокомісії щодо набуття членства ЄС

Президент: Цьогоріч ми виконаємо всі рекомендації Єврокомісії щодо набуття членства ЄС

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський заявив, що цього року Україна виконає всі рекомендації Єврокомісії, які стосуються набуття нашою державою членства в Європейському Союзі.

Про це він сказав під час спільного з Президентом Німеччини Франком-Вальтером Штайнмаєром спілкування зі ЗМІ у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу

“Обговорили питання європейської і євроатлантичної інтеграції нашої держави. Вже цьогоріч ми виконаємо всі рекомендації Єврокомісії, що стосуються набуття Україною членства в Європейському Союзі. Я вважаю, що ця робота має отримати належну оцінку з боку Європейського Союзу ще до оприлюднення наступного пакета в рамках політики розширення”, - сказав Зеленський.

Читайте також: Зеленський і Штайнмаєр схвалили спільну заяву президентів України та Німеччини – вперше в історії

Як повідомляв Укрінформ, глави держав та урядів Європейського Союзу 23 червня ухвалили рішення про надання Україні статусу країни-кандидата на входження до ЄС.

Президент Володимир Зеленський запевнив, що попри розв’язану росією війну Україна продовжить втілювати законодавство, норми та правила Європейського Союзу, а Кабінет Міністрів розробить відповідну дорожню карту для виконання вимог вступу до ЄС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-