Кулеба з бомбосховища попросив міністрів ЄС про ППО для України і санкції для Ірану та росії

Кулеба з бомбосховища попросив міністрів ЄС про ППО для України і санкції для Ірану та росії

Укрінформ
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, перебуваючи у бомбосховищі після сигналу повітряної тривоги, звернувся до Ради Європейського Союзу із закликом надати Україні більше систем протиповітряної оборони, запровадити санкції проти Ірану та жорсткий дев’ятий пакет санкцій проти рф.

Про це глава української дипломатії написав у Твіттері, передає Укрінформ.

«Я, напевно, перший міністр закордонних справ, який звернувся до Ради Європейського Союзу із закордонних справ із бомбосховища через сирену повітряної тривоги. Просив більше ППО та постачання боєприпасів. Закликав ЄС запровадити санкції проти Ірану за постачання росії безпілотників. 9-й пакет санкцій ЄС проти росії має бути жорстким», - наголосив Кулеба.

Читайте також: Повітряні сили уточнили: за ранок знищили 37 із 43 дронів, випущених росією

Як повідомлялося, міністри закордонних справ країн Євросоюзу на зустрічі 17 жовтня у Люксембурзі мають намір ухвалити пакет санкцій проти Ірану у зв’язку із порушенням прав людини та розглянуть свідчення щодо залучення Ірану до поставок зброї росії.

У понеділок зранку в Києві зафіксовано чотири удари дронами-камікадзе. Є влучання у житловий будинок у Шевченківському районі, наразі відомо про трьох загиблих.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-