Правда додає українцям сил боротись, а росіяни не хочуть її знати - Зеленський

Правда додає українцям сил боротись, а росіяни не хочуть її знати - Зеленський

Відео
Укрінформ
Правда на боці України, і це додає українцям сил боротись, а росіяни бояться цієї правди і не хочуть її ні бачити, ні чути. 

Як передає Укрінформ, про це Президент України Володимир Зеленський повідомив у інтерв’ю німецькому суспільному мовнику ZDF.

«Головне підживлення енергії у цій війні, я думаю, в правді. Правда в тому, що до нас прийшли і багато років поспіль у нас щось забирають - від людей до територій, забирали спокій. Сила в тому, що ми праві, ми не воюємо на території росії чи на території будь-якої іншої сторони, війна на території України. В цьому правда, це бачить весь світ. Хтось поки що із закритими очима, поки боїться відкрити очі і реально в це повірити, тому що він побачить правду, деякі люди бояться правди. До речі, громадяни росії - вони бояться, вони сліпі абсолютно, вони просто із закритими очима та вухами, тому не хочуть ні бачити ні чути. Але правда як вода - обов’язково просочиться, питання часу», - сказав Зеленський.

Читайте також: Зеленський виступив на сесії ПАРЄ. Повний текст

Він також пояснив, що додає сил українцям захищатись розуміння, що Україна наш дім, а за кордоном ти завжди будеш в гостях. Також українці розуміють, що це наша земля і це все, що у нас є, тому безсумнівно є сили боротись.

Як повідомляв Укрінформ, раніше Зеленський заявив, що росія може підірвати українську ГТС, щоб примусити Європу до запуску Nord Stream 2.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-