Розмов про Україну без України не буде: Данілов про ініціативу Ердогана щодо перемовин із рф

Розмов про Україну без України не буде: Данілов про ініціативу Ердогана щодо перемовин із рф

Укрінформ
Жодні перемовини, де може йти мова про долю України, неможливі без участі самої України. Тим більше, якщо йдеться про участь у них президента рф володимира путіна.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявив секретар РНБО Олексій Данілов, коментуючи інформацію про ініціативу президента Туреччини Реджепа Тайїпа Ердогана посадити за стіл переговорів лідерів Німеччини, Франції, США, Великої Британії та росії.

«По-перше, жодних розмов про Україну без України не буде, це неможливо на сьогодні... І по-друге, у нас є рішення РНБО, яке затверджено безпосередньо указом президента, там є перший пункт, де чітко вказано, що з президентом путіним ми жодних перемовин вести вже не можемо після всіх тих подій, тих речей, що росіяни накоїли на території нашої країни. Це вже неможливо. Буде нове керівництво, будуть інші представники російської федерації, може й будемо спілкуватися стосовно форматів. Але ще раз наголошую: не на умовах рф, а на умовах, які будуть задовольняти нашу країну», - наголосив Данілов.

Читайте також: Данілов: Мета ракетних обстрілів рф – посіяти паніку серед українців

Як повідомлялось раніше, Туреччина планує організувати переговори між Заходом та росією щодо «довгострокової угоди». Цю пропозицію начебто вже передали США, повідомило турецьке видання Milliyet.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-