Резніков закликав світ надати Україні комплекси для захисту від російських ракет

Резніков закликав світ надати Україні комплекси для захисту від російських ракет

Укрінформ
Найкращою відповіддю міжнародної спільноти на російський ракетний терор має стати постачання Україні комплексів протиповітряної та протиракетної оборони.

Як передає Укрінформ, про це написав у своєму Твіттері міністр оборони України Олексій Резніков.

"Найкраща відповідь на російський ракетний терор – постачання Україні комплексів протиповітряної та протиракетної оборони – захистіть небо над Україною! Це дасть змогу захистити наші міста та наших людей. Це захистить майбутнє Європи. Зло має бути покаране", - заявив міністр.

Він додав, що ворог вважає ракетні удари ефективним засобом залякування українців, але це не так. "Це – воєнні злочини. Гинуть і отримують поранення мирні жителі. Україна за підтримки цивілізованого світу має притягнути до відповідальності ракетних терористів. І вона зробить це", - написав Резніков.

Читайте також: Обстріли не похитнуть ані нашу мужність, ані рішучість наших союзників - Резніков

Як повідомляв Укрінформ, російські терористи у понеділок масово обстрілюють українські міста. Під ударами – цивільна й критична інфраструктура. На жаль, є загиблі.

Станом на 11:00 пошкоджено 11 важливих інфраструктурних об’єктів у 8 регіонах і місті Києві. Зараз частина областей знеструмлені

За даними Генштабу, по нашій країні було випущено 83 ракети, 43 з них знищено силами ППО, дані постійно уточнюються.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-