росія дістала політичний нафталін: Подоляк прокоментував заяву ексміністра Румунії

росія дістала політичний нафталін: Подоляк прокоментував заяву ексміністра Румунії

Укрінформ
Висловлюючи заяви із посяганнями на цілісність і суверенітет іншої держави, політик має розуміти перспективу кримінальної відповідальності.

Так радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк відреагував у Твіттері на заяви колишнього міністра закордонних справ і ексміністра освіти Румунії, проросійського політика Андрія Марги, який стверджував, що Україна має поступитися своїми територіями сусідам, передає Укрінформ.

За словами Подоляка, «агентурна криза» спонукає росію діставати з шафи навіть найбільш забутий політичний нафталін».

«Якщо Марга робить свої заяви «зі всією відповідальністю», то має розуміти й перспективу кримінальної відповідальності. За посягання на цілісність і суверенітет іншої держави», - заявив Подоляк.

Читайте також: МЗС Румунії дорікнуло ексміністру за поширення кремлівських наративів щодо України

Як повідомляв Укрінформ, ексголова МЗС Румунії Марга на конференції, присвяченій презентації своєї книжки, заявив, що Україна перебуває в «неприродних кордонах» і має поступитися територією росії, Угорщині, Польщі та Румунії. 

Посольство України в Румунії відреагувало на цю заяву та висловило жаль з приводу виловлювань Марги. За словами українських дипломатів, такі заяви є неприйнятними за будь-яких обставин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-