Фон дер Ляєн радить всім країнам Євросоюзу сприяти наданню військової техніки Україні

Фон дер Ляєн радить всім країнам Євросоюзу сприяти наданню військової техніки Україні

Укрінформ
Президентка Європейської Комісії Урсула фон дер Ляєн рекомендує всім країнам-членам Євросоюзу сприяти наданню Україні військової техніки, яку вона потребує для захисту себе.

Про це заявила президентка Європейської Комісії Урсула фон дер Ляєн на спільній з Президентом України Володимиром Зеленським зустрічі з представниками ЗМІ в Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми всі поділяємо однаковий підхід, що абсолютно життєво необхідним є підтримка України потрібною їй військовою технікою, аби захищати себе, і вони довели, що здатні на це, якщо добре екіпіровані. Тож це загальна рекомендація всім країнам-членам (сприяти наданню Україні військової техніки - ред.)», - сказала фон дер Ляєн.

Читайте також: Зеленський обговорив із фон дер Ляєн постачання електрики в ЄС

Президентка Єврокомісії зауважила, що Євросоюз, який сам не володіє якоюсь військовою технікою, сприяє цьому процесу за допомогою фінансування Європейського механізму з підтримки миру.

Як повідомлялося, президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн прибула з візитом до української столиці у четвер, 15 вересня.

Учора очільниця Єврокомісії заявила, що відвідає Київ для обговорення з Президентом Зеленським участі України у спільному ринку ЄС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-