У росії ґвалтівники, мучителі та різники вважаються героями - Єрмак

У росії ґвалтівники, мучителі та різники вважаються героями - Єрмак

Укрінформ
Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак вважає, що єдиною імперією, яку росії вдалося успішно побудувати, є імперія брехні.

Як передає Укрінформ, про це він написав у статті для Huffington Post.

«Якщо це схоже на качку, плаває як качка, крякає як качка, то дуже велика ймовірність того, що російська пропаганда стверджуватиме, що ця істота – тигр. У світі, в якому сьогодні живуть росіяни, тигр цілком може мати крила, дзьоб і ласти, якщо того забажає кремль», - зазначив Єрмак.

Керівник ОП також вказав на викривленість пріоритетів, що культивується у путінській росії.

«У росії майже чверть населення не має каналізаційних споруд, але ракети розглядаються як пріоритет. У росії її лідери можуть використовувати як зброю майже чверть світових запасів природного газу, але майже третина домогосподарств не може опалювати свої будинки. У росії люблять «велич». Але ця найтуманніша концепція ніколи не вимірюється економічним розвитком, добробутом чи якістю життя. росіяни вимірюють це страхом», - заявив він.

Читайте також: Єрмак ознайомив представників Східної Європи та країн Балтії з рекомендаціями щодо гарантій безпеки

Єрмак зауважив, що «зрештою, єдина імперія, яку коли-небудь успішно побудувала росія, – це імперія брехні».

«Тут фашистами називають тих, кого хочуть підкорити та знищити. Тут війну називають спецоперацією. Тут загарбників називають визволителями. Бути найманцем заборонено законом, але найманці все одно легально наймаються. Грабунок сприймається як досягнення. Ґвалтівники, мучителі та різники вважаються героями», - зазначив він.

Керівник ОП також додав, що тероризм став основою державної політики росії.

Читайте також: Героїзм народу має змінити ставлення НАТО до перспективи членства України в альянсі – Єрмак

«росія не бореться з терористами, вона платить їм за службу. Вона виховує своїх дітей, щоб вони стали терористами. Вона підбурює своїх громадян до тероризму. Незалежно від того, де вони задіяні - в офіційних збройних силах, в неофіційних рядах «вагнера», у фсб, гру, «газпромі» чи «росатомі», - усі вони виконують однакову функцію. Їх головна мета — сіяти терор і ненависть, вбивати й погрожувати, примушувати та шантажувати. Їм кажуть, що все це для слави російської землі, Terra Russia. Тож чи не час нарешті назвати її справжнім ім’ям?», - написав Єрмак.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні керівник ОП Андрій Єрмак заявив, що обговорювані гарантії безпеки для України з боку західних країн не є альтернативою членству України в НАТО.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-