Президентка Єврокомісії сьогодні вирушить до Києва

Президентка Єврокомісії сьогодні вирушить до Києва

Укрінформ
Президентка Європейської Комісії Урсула фон дер Ляєн сьогодні відбуде до Київа для обговорення з Президентом України Володимиром Зеленським участі України у спільному ринку ЄС.

Про це вона заявила у Страсбурзі під час промови «Про стан Євросоюзу» на пленарному засіданні Європейського парламенту, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Єврокомісія буде працювати разом з Україною, щоб пройти подальший шлях та забезпечити безперешкодний доступ до Єдиного ринку Європейського Союзу. Наш Єдиний ринок є одним з найбільших успіхів Європи, ми знаємо, яку потужність він має. Тож зараз прийшов час, щоб зробити це історією успіху також для українських друзів. Саме тому сьогодні я їду до Києва, щоб обговорити все це з Президентом Зеленським та продемонструвати йому, чим є Єдиний ринок і який потенціал він має для майбутнього України», - сказала президентка Єврокомісії.

Читайте також: Урсула фон дер Ляєн: путін зазнає провалу, а Україна і Європа переможуть

Як повідомлялося, сьогодні у Страсбурзі президент Єврокомісії звернулася до Європейського Парламенту із щорічним посланням «Щодо стану Європейського Союзу».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-