Кулеба озвучив план, який допоможе Україні перемогти у війні

Кулеба озвучив план, який допоможе Україні перемогти у війні

Укрінформ
Українські військові зможуть швидше закінчити російсько-українську війну, якщо отримуватимуть більше західної зброї.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у надісланій виданню Politico заяві глави МЗС України Дмитра Кулеби.

«Ми змінюємо ситуацію, і нам потрібно більше важкої зброї та боєприпасів від наших союзників, щоб розвивати імпульс, врятувати більше людей і швидше звільнити більше територій України. Чим більше ми зараз отримаємо військової підтримки, тим швидше закінчиться ця війна. Тому Україна закликає партнерів орієнтуватися на такий план: оперативні поставки того, що потрібно українській армії, наблизить перемогу та мир», - сказав він.

Читайте також: Кулеба радить партнерам уважно аналізувати, чому рф посилає сигнали про переговори

За словами Кулеби, неймовірні результати, які українські військові нині демонструють на полі бою є, зокрема, результатом отримання західної зброї.

«Прогрес України на сході та півдні доводить, що всі інвестиції наших західних партнерів у нашу обороноздатність дійсно дають приголомшливі результати», - додав міністр.

Кулеба наголосив, що зараз ні в кого не повинно бути жодних сумнівів, що Україна може перемогти, а росія програє на полі бою.

Читайте також: Кулеба назвав ключовий меседж України на Генасамблеї ООН

Як повідомляв Укрінформ, високий представник ЄС із закордонних справ та безпекової політики Жозеп Боррель та міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба обговорили подальші шляхи допомоги Україні – зброю, санкції та фінансову допомогу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-