Коло країн, які обмежують в’їзд росіянам, має розширюватися – Зеленський

Коло країн, які обмежують в’їзд росіянам, має розширюватися – Зеленський

Фото
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський подякував країнам, які вже ухвалили рішення про обмеження в’їзду росіян за туристичними візами та наголосив на важливості долучення інших держав до таких санкцій проти російської федерації.

Про це він сказав під час спільної пресконфереції з Президентом Латвії Егілсом Левітсом та Прем’єр-міністром Польщі Матеушем Моравецьким у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Сьогодні ми отримали вже і від Латвії, і Польщі підтримку санкційної політики проти агресії російської федерації. Ми сьогодні обговорили важливий аспект щодо візових обмежень для туристів з російської федерації в «недружню», як вони (росіяни - ред) кажуть, Європу. Мені здається, це абсолютно справедливе рішення. Сьогодні говорили про те, що ми повинні об’єднатися і коло таких країн повинно розширюватися, щоб росія відчувала ціну за цю війну», - сказав Зеленський.

Зустріч Володимира Зеленського з Егілсом Левітсом та Матеушем Моравецьким у Києві / Фото: Володимир Тарасов, Укрінформ

Читайте також: Українська армія є однією з тих, де служить найбільше жінок – Зеленський

Як повідомлялося, Латвія, Литва, Естонія та Польща з 19 вересня заборонять перетин кордону з росією у бік ЄС російським громадянам із шенгенськими візами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-