Кампанія МЗС до Дня Незалежності охопила 4,75 мільйона людей

Кампанія МЗС до Дня Незалежності охопила 4,75 мільйона людей

Укрінформ
Кампанія Міністерства закордонних справ України під гаслом Stand For Freedom до Дня Незалежності охопила 4,75 млн людей.

Про це перша заступниця міністра закордонних справ Еміне Джапарова повідомила у Фейсбуці, передає Укрінформ.

“Цьогорічний День Незалежності був особливим. Так, він не був поки часом для святкування, проте це був час для подяки всім, хто наближає нашу перемогу над російським агресором, і це був час для усвідомлення цінності нашої свободи”, - зазначила Джапарова.

Читайте також: Японія продовжить всебічно підтримувати Україну – посол на зустрічі з Джапаровою

Вона заявила, що під гаслом #StandForFreedom у понад 40 країнах у всьому світі 24 серпня відбулися марші свободи й акції на підтримку України. Від Сеула до Ліми, від Гельсінкі до Буенос-Айреса сотні визначних будівель та місць засяяли кольорами українського стяга.

За словами першої заступниці міністра, понад 5000 українців у 55 країнах одночасно виконали гімн України, встановивши новий світовий рекорд. Також по всьому світу відбулися масштабні заходи з презентації української культури та традицій, сучасного мистецтва, покази українських фільмів.

“Цей день став ще одним днем боротьби за нашу свободу і нагодою якомога більше розповісти світові про Україну та про нашу боротьбу проти російського агресора. І хоча День Незалежності України вже пройшов, наша боротьба за свободу і незалежність триває. Заклик Stand For Freedom залишається актуальним не лише 24 серпня”, - наголосила Джапарова.

Читайте також: Джапарова: Війна за реінкарнацію трупа російської імперії має закінчитися Кримом

Вона зазначила, що креативна агенція Saachi&Saachi Ukraine розробила кампанію, а її візуальна складова базувалась на українському прапорі у формі вогню: "Адже саме синьо-жовтий стяг сьогодні став символом не лише України, а й боротьби за свободу".

У рамках кампанії також розроблено серію тематичної продукції із символікою #StandForFreedom, тож будь-хто може приєднатися та підтримати кампанію.

Як повідомлялося, у День Незалежності України Empire State Building, London Eye, будівлі Євроінституцій та ще безліч місць підсвітили синім та жовтим на знак підтримки України.

Фото: Генеральне консульство України в Кракові, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-