Уряд схвалив законопроєкт про бронь для військовозобов'язаних із органів держвлади

Уряд схвалив законопроєкт про бронь для військовозобов'язаних із органів держвлади

Укрінформ
Кабінет Міністрів схвалив проєкт Закону «Про внесення змін до Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» щодо бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та на воєнний час».

Про це в Телеграмі повідомляє постійний представник Кабінету Міністрів у Верховній Раді Тарас Мельничук, передає Укрінформ.

"Законопроєктом передбачено визначення умов, за яких військовозобов’язані, які працюють в органах державної влади, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах та організаціях, підлягають бронюванню", - написав Мельничук.

Читайте також: Підприємцям дозволили виїзд за кордон у відрядження - уряд ухвалив постанову

Також пропонується доповнити перелік військовозобов’язаних, які не підлягають призову на військову службу під час мобілізації та які можуть бути призвані на військову службу за їхньою згодою, військовозобов’язаними, заброньованими на період мобілізації та на воєнний час за органами державної влади, іншими державними органами, органами місцевого самоврядування та за підприємствами, установами, організаціями.

Як повідомлялося, 15 серпня 2022 року Верховна Рада продовжила термін дії воєнного стану і проведення загальної мобілізації ще на 90 діб - до 21 листопада 2022 року.

росія 24 лютого розпочала повномасштабне вторгнення в Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-