росія хоче створити для України «репутаційну кризу», щоб зупинити надання зброї - Подоляк

росія хоче створити для України «репутаційну кризу», щоб зупинити надання зброї - Подоляк

Укрінформ
російська федерація в інформаційній сфері працює над завданням шкоди репутації України з метою зменшення обсягів надання зброї західними країнами.

Про це заявив радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк під час спільного заходу Медіацентру Україна та UnitCity для представників медіа «Редколегія. Офлайн», повідомляє кореспондент Укрінформу.

Він, зокрема, розповів, що перші два-три місяці росіяни дуже прямолінійно діяли в інформаційній сфері через свої структури, а нині змінили підходи.

«Зараз вони (росіяни – ред.) трішки змінили свою тактику – починають працювати більш тонко, хитро, закидають теми не напряму від себе – якщо раніше вони робили через структури «Спутник», RT, тощо, то сьогодні вони працюють з іноземними журналістами дуже нормально через різні організації. Тому, на мій погляд, якщо війна буде затяжна, а вона переходить у цю фазу, коли вона буде затяжна, вони будуть працювати набагато тонше. І ключове завдання у них буде забезпечити репутаційну кризу України, щоб ми сприймалися як держава, яка не може виконувати взяті на себе зобов’язання, щоб зменшити потік зброї, яку ми маємо отримати», - сказав Подоляк.

Читайте також: Новий пакет військової допомоги США спростовує наративи рф про брак довіри до України - Кулеба

Також, за його словами, рф хоче вплинути на західні політичні еліти, щоб ВПК західних країн не починав виготовляти додаткову кількість зброї.

24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. Війська рф обстрілюють і знищують ключові об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, авіабомб і балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-