Резніков очікує від конференції в Копенгагені конструктиву та продуктивності

Резніков очікує від конференції в Копенгагені конструктиву та продуктивності

Відео
Укрінформ
Міністр оборони Олексій Резніков очікує конкретних результатів від Конференції північноєвропейських союзників з підтримки України, яка проходить 11 серпня в Копенгагені.

Про це він сказав кореспонденту Укрінформу.

Міністр очікує, що розмова з партнерами в рамках конференції «буде дуже прагматичною, конструктивною і конкретною, що українська сторона почує про учбові програми, про розмінування, про запуск і роботу військово-промислового комплексу партнерів на підтримку України з точки зору продовження виготовлення та постачання потрібної нам зброї для захисту нашої країни та для повної деокупації».

Резніков висловив сподівання, що цей захід допоможе Україні в її спротиві ворогу, адже «ми продовжимо боротьбу на землі, на морі та в повітрі, і ми переможемо!».

У межах конференції відбудуться сесії з питань фінансування, потреб України у військовій допомозі, збільшення виробництва озброєнь, тренування, розмінування.

Читайте також: Закінчення гарячої фази війни не означає завершення «окопної історії» - Резніков

Як повідомляв Укрінформ, понад 20 країн беруть участь у Конференції північноєвропейських союзників з підтримки України на рівні міністрів оборони в Копенгагені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-