Кабмін організує засідання комісії з обрання директора НАБУ впродовж 48 годин

Кабмін організує засідання комісії з обрання директора НАБУ впродовж 48 годин

Укрінформ
Установче засідання комісії з обрання керівника Національного антикорупційного бюро буде організовано впродовж 48 годин.

Про це в ефірі телеканалу «Рада» заявив міністр Кабінету міністрів України Олег Немчінов, відповідаючи на питання, передає кореспондент Укрінформу.

Урядовець уточнив, що він раніше підписав звернення до всіх членів цієї комісії, щоб вони невідкладно провели установче засідання.

«Минулого тижня ми проводили організаційну нараду, де фактично довели їм усім можливості Секретаріату Кабміну, який є органом, що забезпечує технічну роботу комісії. Ми просили їх невідкладно зібратися, повідомити про можливу дату. І впродовж 48 годин ми організуємо таке засідання, після чого можна буде запустити всю процедуру з обрання директора НАБУ», - сказав він.

Читайте також: Конкурсна комісія з обрання голови АРМА перенесла засідання на 15 серпня — Немчінов

Як повідомляв Укрінформ, 29 липня Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль поінформував, що уряд вніс зміни в положення про комісію з відбору керівника Національного антикорупційного бюро, що дозволить усім членам комісії брати участь у такому відборі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-