В ОП проводять щотижневі брифінги для посольств і іноземних військових - Єрмак

В ОП проводять щотижневі брифінги для посольств і іноземних військових - Єрмак

Укрінформ
В Офісі Президента щотижня відбуваються брифінги для представників посольств, військових Британії та США щодо ситуації на фронті.

Про це розповів керівник ОП Андрій Єрмак в інтерв’ю НВ, передає Укрінформ.

«За моєю ініціативою ми створили в Офісі Президента щотижневі брифінги, на які запрошуємо представників посольств, військових Британії та США. Брифує їх мій заступник Роман Машовець. Заслуховує військових, розповідає, що відбувається. Є включення із фронту. Для того, щоб у наших партнерів не було жодних запитань і вони були причетні до того, що відбувається. Це дуже важливо», - зазначив Єрмак.

Також Єрмак поінформував, що почали проводити телефонні дзвінки, коли присутні і голова Об'єднаного комітету начальників штабів армії США Марк Міллі (– ред.), і радник президента США з нацбезпеки Джейк Салліван.

Читайте також: Єрмак про визнання рф державою-терористом: Це обмежить доступ кремля до фінансів

«Для продовження надання Україні своєчасної військової допомоги дуже важливо, щоб процес був відкритим», - підкреслив очільник ОП.

За його словами, іноземних партнерів інформують, де яка зброя знаходиться.

«Навіть коли останній раз в Україні був Шон Пенн (американський актор і кінорежисер – ред.), було дуже важливо, щоб він поїхав і показав, як працюють Хаймарси і що наші хлопці розповідають. Щоб американське суспільство бачило, як це використовується. Тому що дуже багато маніпуляцій, російська пропаганда витрачає шалені гроші для того, щоб говорилося, що це не так», - підкреслив Єрмак.

Як повідомлялося, Верховна Рада 19 липня утворила Тимчасову спеціальну комісію з питань моніторингу отримання і використання міжнародної матеріально-технічної допомоги під час воєнного стану.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-