Призначення Жолнович міністром соцполітики розглянуть на найближчому засіданні ВР – Стефанчук

Призначення Жолнович міністром соцполітики розглянуть на найближчому засіданні ВР – Стефанчук

Укрінформ
Питання про призначення Оксани Жолнович міністром соціальної політики України буде розглянуто на найближчому засіданні Верховної Ради.

Про це Голова ВР Руслан Стефанчук повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"За пропозицією депутатської фракції політичної партії "Слуга народу", Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль вніс подання про призначення Жолнович Оксани Іванівни міністеркою соціальної політики України. На найближчому засіданні питання буде розглянуто", – зазначив спікер українського парламенту.

Окрім того, Стефанчук поінформував, що у парламенті зареєстровано постанову, за поданням Президента України Володимира Зеленського, про звільнення Івана Баканова з посади голови Служби безпеки України.

Оксана Жолнович з 2020 року працювала керівницею департаменту соціальної політики і охорони здоров'я Офісу Президента України. З 2019 року до 2021 року була радницею міністра соціальної політики. Зокрема, працювала у сфері захисту осіб з інвалідністю.

Читайте також: До Ради подали кандидатуру нового міністра соціальної політики

Як повідомлялося, 18 липня Верховна Рада звільнила Марину Лазебну з посади міністра соціальної політики.

17 липня указом №499/2022 Президент України Володимир Зеленський відсторонив Івана Баканова від виконання обов'язків Голови Служби безпеки України відповідно до статті 47 Дисциплінарного статуту Збройних Сил України. Наступного дня глава Української держави зареєстрував у парламенті проєкт постанови про звільнення Баканова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-