Україна зможе відбудуватись і реалізувати всі свої зовнішньополітичні цілі - Президент

Україна зможе відбудуватись і реалізувати всі свої зовнішньополітичні цілі - Президент

Укрінформ
Президент України переконаний, що Україна зможе захиститись і відбудуватись, зможе реалізувати всі свої зовнішньополітичні цілі.

Про це Володимир Зеленський заявив у вечірньому відеозверненні, передає Укрінформ.

«Сьогодні у Києві провів переговори з Маріушем Блащаком – віцепремʼєр-міністром і міністром оборони Польщі. А він привіз нам «Краби» – ті, які потужно нагодують нашого ворога вогнем. Звичайно, ключовою темою наших переговорів була подальша оборонна співпраця. Але важливо не тільки те, про що ми говорили, а й те, як ми говорили. Абсолютно впевнено в українському майбутньому. В українському європейському майбутньому. Так само відбуваються і всі інші мої переговори. Це завжди відчувається», - наголосив Зеленський.

Водночас він наголосив, що попереду чекає важкий шлях, але Україна зможе захиститись і відбудуватись.

Читайте також: В ОП розповіли, що передбачає План швидкого відновлення України

«Попереду – справді важкий шлях. На жаль, інакше неможливо, коли захищаєш свій дім від терористичної навали. Але зрозуміло й те, що попереду – успіх нашої держави. Україна зможе захиститись. Україна зможе відбудуватись. Україна зможе реалізувати всі свої зовнішньополітичні цілі. Коли заради цього щиро працюють мільйони людей – кожен і кожна на своєму рівні – результат буде обов’язково. І ви знаєте, я чомусь дуже рідко дякував звичайним людям, які працюють в Україні. Які, незважаючи ні на що, залишаються тут. Які щодня роблять свою справу. З вірою в Україну, з вірою в перемогу. Зараз хочу всім вам подякувати. Дякую, що ви у нас є. Дякую, що ви в України є», - підкреслив Зеленський.

Президент зазначив, що ввечері підписав Указ про нагородження наших героїв. 156 воїнів відзначені державними нагородами, 56 з них – посмертно.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-