Стефанчук запевнив Брінк: Рада готова голосувати за всі зміни для боротьби з корупцією

Стефанчук запевнив Брінк: Рада готова голосувати за всі зміни для боротьби з корупцією

Фото
Укрінформ
Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук наголосив, що перелік реформ від Європейського Союзу та Сполучених Штатів Америки є не просто домашнім завданням, а внутрішнньою необхідністю змінювати українське суспільство.

Як передає Укрінформ, у цьому він запевнив на зустрічі з Надзвичайним та Повноважним послом США в Україні Бріджит Брінк, про яку інформує у Фейсбуці.

“Військова, фінансова та санкційна підтримка України — це інвестиція в безпеку демократичних цінностей та в безпеку інших країн. Про це говорив під час зустрічі з Надзвичайним та Повноважним послом США в Україні Бріджит Брінк. Я вдячний Сполученим Штатам Америки за ту колосальну фінансову підтримку та військову допомогу, яку відчувають українці. США — наш беззаперечний союзник”, - зазначив Стефанчук.

Він зауважив, що сьогодні для Америки важливо бачити реформи.

“Не секрет, що для США боротьба з корупцією — це пріоритет. Поруч із нею — судова реформа та відповідність нашого законодавства до міжнародного права. Хочу запевнити: Парламент готовий впроваджувати всі зміни. Ба більше, зараз усі усвідомлюють, що перелік реформ від ЄС та США — це не просто наше домашнє завдання. Це внутрішня необхідність змінювати наше суспільство”, - наголосив глава українського парламенту.

Читайте також: Посол США і представниця Президента України в Криму обговорили мілітаризацію півострова окупантами

Також він процитував Бріджит Брінк, яка, за його словами, зауважила, що «Україна демонструє лідерські якості на полі бою, але у довгостроковій перспективі саме завдяки реформам Україна остаточно переможе росію».

Як повідомлялося, раніше Генеральна прокурорка Ірина Венедіктова обговорила з послом США в Україні Бріджит Брінк зусилля із притягнення російської федерації до відповідальності за воєнні злочини.

Фото: Стефанчук/Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-