Передумов для відставки будь-кого з міністрів наразі немає - Стефанчук

Передумов для відставки будь-кого з міністрів наразі немає - Стефанчук

Укрінформ
В Україні наразі немає передумов для складення повноважень будь-кого з членів Кабінету Міністрів. 

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу ВР.

За словами спікера парламенту, станом на 9 липня, у ВР немає жодних заяв, «жодних інших передумов для складання повноважень будь-яким міністром Кабінету Міністрів».

«І я б дуже не хотів, щоб у цей складний для держави час ми розхитували його якимись кадровими рішеннями. Буде заява — будемо розбиратися: будуть перевірені відповідні процедури у Верховній Раді України та буде ухвалюватися необхідне рішення», — прокоментував Стефанчук інформацію щодо можливого призначення нового міністра соціальної політики.

Він також нагадав, що будь-яка кадрова ротація в уряді залежить від того, наскільки той чи інший міністр якісно виконує покладені на нього функціональні обов'язки.

Читайте також: У парламенті немає глобального незадоволення роботою СБУ - Веніславський

Голова ВР підкреслив, що лише після цього можуть ухвалюватися політичні рішення, залежно від надходження заяви члена Кабміну про складання ним повноважень за власним бажанням, або ж відповідно до заяви прем'єр-міністра.

Раніше у ЗМІ з’явилася інформація про можливу відставку Марини Лазебної з посади міністра соцполітики. Також окремі видання повідомляли про імовірні ротації в Кабміні восени.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-