Зеленський сподівається, що підтримка Британії не зміниться після відставки Джонсона

Зеленський сподівається, що підтримка Британії не зміниться після відставки Джонсона

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський переконаний, що Велика Британія підтримує Україну і ця політика не зміниться після відставки Бориса Джонсона з посади прем’єр-міністра.

Про це він заявив в інтерв'ю американському телеканалу СNN, повідомляє Укрінформ.

«Те, що Джонсон робив для України, – це дуже допомагало. Я вважаю його другом України. Але вважаю, що і суспільство в Європі максимально підтримувало Україну. Тому мені здається, що Сполучене Королівство в цілому на стороні добра, а це - на стороні України. Мені здається, що політика Сполученого Королівства не зміниться через відставку Бориса Джонсона», - сказав Зеленський.

Президент підкреслив, що завдяки глибокому розумінню Джонсоном різних процесів усі бюрократичні процедури з допомоги Україні проходили швидко і допомога також надходила швидко.

Глава держави сподівається, що після обрання у Британії нового прем’єр-міністра також не буде гальмуватися підтримка України, перш за все, військова.

Читайте також: Джонсон – Зеленському: Дякую за дружбу, Володимире, ти герой, тебе всі люблять

Як повідомлялося, прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон 7 липня заявив, що ухвалив рішення піти у відставку з посад глави уряду та лідера Консервативної партії.

За словами Джонсона, він залишить посаду прем’єра після обрання нового лідера Консервативної партії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-