Кулеба переконаний, що відставка Джонсона не змінить політику Британії щодо України

Кулеба переконаний, що відставка Джонсона не змінить політику Британії щодо України

Укрінформ
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба вважає, що відставка прем’єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона не змінить політику цієї країни щодо України.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Радіо Свобода.

«Безумовно, Борис Джонсон за час цієї війни проявив себе як людина смілива, і людина, яка не боїться брати на себе ризики. Згадати хоча б його візит до Києва у квітні. Він така персона, яку замінити дуже складно, ніколи не буде людини, схожої на нього. Але, я переконаний, що хто б не був прем’єр-міністром Великої Британії, політика і підтримка Британії щодо України залишиться незмінною. І ми будемо співпрацювати з ними і вони будуть надавати нам допомогу», – сказав Кулеба в ефірі телемарафону.

Читайте також: Зеленський – Джонсону: Ваше лідерство та харизма робили підтримку України особливою

Нагадаємо: 7 липня прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон оголосив про свою відставку. Він також пообіцяв, що Сполучене Королівство й надалі підтримуватиме Україну в її боротьбі з російською агресією.

Як повідомляє Financial Times, ключові особи в Консервативній партії висловлюються за призначення нового прем'єр-міністра Британії до початку вересня, коли Палата громад повернеться з літніх канікул.

Фото: МЗС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-