Війна не змінила Володимира Зеленського, а показала людям риси його характеру – перша леді

Війна не змінила Володимира Зеленського, а показала людям риси його характеру – перша леді

Відео
Укрінформ
Дружина Президента Олена Зеленська запевняє, що війна не змінила її чоловіка, Володимира Зеленського, а показала більшій кількості людей риси його характеру.

Сама ж вона лишається в Україні, бо почувається на Батьківщині емоційно спокійніше, розповіла перша леді в інтерв’ю французьким журналістам телепрограми C à vous, яка виходить на каналі France 5, та газети Le Monde, повідомляє Укрінформ.

«Я завжди кажу, що війна його (Володимира Зеленського – ред.) не змінила: він завжди був сміливою людиною, впертою і такою, що стоїть на своєму до кінця. Просто в цих складних умовах якісь його якості розкрилися більшій кількості людей», - сказала Олена Зеленська.

Також вона поділилася, що зі своїми дітьми про війну спілкується максимально чесно, та запевнила, що не хотіла покидати Україну, на рідній землі почувається емоційно спокійніше.

«Це було моє зважене рішення (залишитися в Україні – ред.). У мене не було бажання покидати Україну, бути далеко від своєї Батьківщини і свого чоловіка. Позаяк, коли ми не бачимося тижнями, все одно я відчуваю, що я поруч, я можу надсилати йому свою підтримку. Набагато важче дивитися на те, що відбувається з твоєю країною, з твоїми людьми здалеку, набагато легше емоційно для мене бути саме тут. Я там, де я хочу бути, і я там, де я маю бути. Мені, здається, від цього спокійніше, і я впевненіше себе почуваю», - зазначила перша леді.

Читайте також: Якщо росія не зупиниться, європейцям доведеться воювати власноруч – Олена Зеленська

Водночас дружина Президента підкреслила, що за місяці з початку повномасштабної російської агресії зрозуміла, що мир - дуже крихка річ, а шар цивілізованості дуже тонкий, який легко зламати.

"Людство може буквально за кілька днів відкотитися на сторіччя – у середньовіччя з його жахливими вбивствами, тортурами», - додала Зеленська.

24 лютого 2022 року російська федерація розпочала повномасштабне вторгнення в Україну, чим продовжила збройну агресію, що триває з 2014 року.

Читайте також: Олена Зеленська розповіла французьким ЗМІ про спротив України російській агресії

Війська рф обстрілюють і знищують ключові об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, авіабомб і балістичних ракет.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-