Влада до кінця тижня сформує бачення виконання кожної рекомендації Єврокомісії – Стефанішина

Влада до кінця тижня сформує бачення виконання кожної рекомендації Єврокомісії – Стефанішина

Укрінформ
До кінця цього тижня українська влада сформує бачення виконання кожної рекомендації Єврокомісії на шляху до вступу в Європейський Союз.

Про це заявила віцепрем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина в ефірі телемарафону, повідомляє Укрінформ.

«Над цим планом виконання тих рекомендацій, які зазначені в рішенні Єврокомісії, ми працюємо вже зараз. До кінця цього тижня ми сформуємо конкретне бачення по кожному з пунктів, включаючи антикорупційний блок», - сказала вона.

Віцепремʼєр-міністр наголосила, що зміни до судового законодавства, що також є одним з кроків для євроінтеграції України, під обстрілами, у бомбосховищах продовжують реалізовуватися.

«Відбувається відбір у вищі судові органи, навіть попри певні обмеження, тому ми вже демонструємо прогрес», - зауважила урядовець.

Читайте також: Премʼєр Угорщини підтримує статус кандидата в ЄС для України

Як повідомляв Укрінформ, 23-24 червня у Брюсселі має відбутися засідання Європейської ради, одним із питань якого буде розгляд заявки України на членство в ЄС та ухвалення рішення щодо надання їй статусу країни-кандидата.

Єврокомісія порекомендувала Європейській раді підтвердити перспективу України стати членом ЄС та надати їй статус кандидата. Комісія також опублікувала перелік подальших кроків, які Україна має виконати на своєму шляху до вступу в Євросоюз.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-