Фракція «Слуги народу» провела засідання за участю Шмигаля

Фракція «Слуги народу» провела засідання за участю Шмигаля

Укрінформ
Парламентська фракція партії «Слуга народу» провела засідання з представниками Кабінету Міністрів та Офісу Президента щодо питань оборони, євроінтеграції й інших сфер життєдіяльності країни.

Про це повідомила речниця фракції Юлія Палійчук у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Сьогодні відбулося засідання фракції «Слуга Народу» – одне з небагатьох від початку повномасштабного вторгнення, яке пройшло не в онлайн-режимі», - зазначила вона.

За словами речниці, на засіданні фракції були присутні Прем‘єр-міністр Денис Шмигаль, віцепрем'єр-міністр із питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина, перший заступник Голови Верховної Ради Олександр Корнієнко та заступник керівника Офісу Президента Ростислав Шурма.

Читайте також: Рада звернеться до ЄС щодо підтримки надання Україні статусу країни-кандидата

Палійчук поінформувала, що народні депутати разом із представниками уряду та ОП обговорили питання оборони, євроінтеграції, роботи Верховної Ради та життєдіяльності країни в цілому.

«На 116-ий день війни держава працює, парламент ухвалює необхідні закони, країна бореться з окупантом і будує плани на майбутнє», - підкреслила вона.

Як повідомляв Укрінформ, у неділю відбулося пленарне засідання ВР, на якому ухвалено в цілому 15 законів та 3 постанови, а також два законопроєкти у першому читанні. Серед ухвалених законів – про обмеження виконання пісень, виступів російських артистів та розповсюдження російських і білоруських книг.

Фото: Слуга народу

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-