Джонсон: Абсолютно розумію, чому українці не готові до будь-яких компромісів із путіним

Джонсон: Абсолютно розумію, чому українці не готові до будь-яких компромісів із путіним

Укрінформ
Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон заявив, що розуміє, чому Президент Володимир Зеленський та українці не готові на будь-які компроміси з російським лідером володимиром путіним.

Про це Джонсон сказав під час спільного з Президентом України оголошення заяв для ЗМІ у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми вітаємо героїзм українських Збройних сил, їхню сміливість і відвагу. Я абсолютно розумію, чому ти, Володимире, і твій народ не готові на будь-які компроміси з путіним, оскільки Україна страждає», - сказав очільник британського уряду.

Читайте також: Важка зброя, ППО і гарантії безпеки: про що говорили Зеленський і Джонсон

Зокрема, Джонсон вказав на те, що лише за кілька годин їзди від Києва варварська атака путіна призвела до знищення домівок, що стало результатом умисного націлення на мирних жителів.

«Також маємо справу з абсолютно, неймовірно огидним привидом минулого – це незаконні депортації, які відбуваються під час путінської агресії», - наголосив він.

Читайте також: путін планував захопити Україну і спричинити хаос у Європі – Байден

Премʼєр-міністр Великої Британії також зауважив, що є всі ознаки і докази, що самі війська путіна перебувають під значним тиском: «Вони так само зазнають тяжких втрат і колосально витрачають свою зброю».

Як повідомляв Укрінформ, 17 червня Джонсон удруге від початку повномасштабного російського вторгнення прибув до Києва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-