Резніков провів зустрічі з колегами з Норвегії, ФРН та Нідерландів

Резніков провів зустрічі з колегами з Норвегії, ФРН та Нідерландів

Укрінформ
Міністр оборони України Олексій Резніков розповів про проведені у четвер, 16 червня, зустрічі зі своїми колегами з Норвегії, Німеччини й Нідерландів.

Як передає Укрінформ, про це він повідомив у Twitter.

«Зустрівся з моїм норвезьким колегою Бйорном Арілдом Грамом. Ми говорили про ситуацію на полях боїв в Україні та двостороннє військове співробітництво. Дякую Норвегії за підтримку української армії», - написав Резніков.

Пізніше міністр також повідомив про зустріч із колегами по обороні з Німеччини та Нідерландів.

«Робочий сніданок з моїми хорошими друзями Крістін Ламбрехт та Кайсою Оллонгрен. Я високо ціную участь ФРН та Нідерландів у Рамштайні. Я бачу реальний прогрес у нашій співпраці і вірю, що незабаром вона принесе свої плоди. Україна отримає те, що потрібно для перемоги», - зазначив Резніков.

Читайте також: «Рамштайн-3» враховує всі нагальні потреби України на полі бою - глава Пентагону

Як повідомляв Укрінформ, міністр оборони України Олексій Резніков підбив підсумки третьої зустрічі Контактної групи з питань оборони України у форматі «Рамштайн», яка відбулася 15 червня 2022 року в Брюсселі, Бельгія.

Формат Контактної групи з питань оборони України був ініційований у квітні Сполученими Штатами. Перша зустріч відбулася в німецькому Рамштайні наприкінці квітня. Друга зустріч, відома як «Рамштайн-2», відбулася у віртуальному форматі 23 травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-