Найкращою обороною для України буде вступ до Євросоюзу – депутат парламенту Італії

Найкращою обороною для України буде вступ до Євросоюзу – депутат парламенту Італії

Укрінформ
Те, що ми бачимо в Бучі, Ірпені, Бородянці, що робив путін - все це злочини проти людяності, і найкраща оборона для України - це вступити до Європейського Союзу.

Про це заявив депутат Італійського парламенту Андреа Романо, який у складі представників національних парламентів держав-членів ЄС United for Ukraine відвідав Бородянку, Бучу, Ірпінь.

«Те, що ми тут бачимо, що робив путін - все це злочини проти людяності. Це були також злочини проти європейських цінностей. Найкраща оборона для України - це вступити до Європейського Союзу», - сказав Романо.

Європейські депутати також наголосили на необхідності всебічної допомоги Україні.

«Я вважаю, дуже важливо зараз надати допомогу фінансову і мілітарну, а також підтримати Україну на її шляху до Євросоюзу. Дати позитивний сигнал для України, тому що Україна сьогодні захищає всіх нас. Якщо в Європі є люди, які вірять путіну, вони мають сюди приїхати. Коли вони глянуть на ці будинки, на все що тут відбувалося, то вони все зрозуміють», - зазначив Міхаель Бранд, член німецького Бундестагу від ХДС.

На важливості таких зустрічей і візитів наголошували і українські парламентарі.

«Коли люди приїжджають сюди, вони безпосередньо своїми очима бачать, що тут відбулося. Відтак вони будуть активніше протидіяти російській пропаганді, яка розповідає, що в Києві нацисти, а в Бучі, Ірпені, Бородянці – це все «фейки» українців. Наші колеги матимуть право сказати у своїх країнах, що я бачив усе це на власні очі. Дуже важливо, щоб якомога більше людей зі світу приїздили сюди і бачили правду, бачили все те, що руйнує московську пропаганду. І коли вони відчують трагедію, яка сталася в Україні, у них виникне більше бажання допомогти Україні. Це дає додаткові сили всім друзям України в боротьбі з новим фашизмом, який постав у 21-у столітті», - сказав народний депутат Володимир Ар’єв.

Читайте також: У Бучанському районі ворог пошкодив майже 16 тисяч житлових будинків

Представники парламентів Литви, Німеччини, Італії, Португалії, Швеції, Іспанії оглянули руйнування будівель російським агресором у смт Бородянці. У Бучі біля церкви Святого Апостола Андрія Первозванного та Всіх Святих відвідали місце масового поховання цивільних громадян, вбитих російськими окупантами. У м.Ірпені - руйнування житлових будинків унаслідок ракетно-бомбових і авіаударів по житловому комплексу «Ірпінські Липки».

Глобальна мережа парламентаріїв «Об’єднані для України» (U4U) об’єднує депутатів, які активно працюють над підтримкою України у своїх країнах та на міжнародному рівні. До складу об’єднання входять парламентарії більш як із 28 країн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-