Угорщина допомагає українським біженцям, іншу допомогу навряд чи отримаємо – Данілов

Угорщина допомагає українським біженцям, іншу допомогу навряд чи отримаємо – Данілов

Укрінформ
Україна повинна бути вдячна Угорщині за допомогу українським біженцям, однак іншої допомоги від цієї країни навряд чи можна очікувати.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявив Секретар РНБО України Олексій Данілов.

"Про Угорщину, я від своїх слів відмовлятися не збираюся (про те, що Угорщина знала про напад Росії на Україну - ред.). І всі події, які були на протязі цього часу, доводять те, що Угорщина - такий собі партнер. Але за те, що вони приймають наших людей, за це ми маємо бути їм вдячними. Бо іншої допомоги від Угорщини ми навряд чи отримаємо. Я сьогодні мав зустріч з віцеспікером парламенту Естонії. Ми мали доволі довгу розмову стосовно майбутнього Європи, в який спосіб вона буде рухатись, куди буде рухатись, як буде розвиватися. Є різні думки з цього приводу. У нас є друзі - це країни Балтії, Польща, Чехія, Велика Британія та інші країни. А є люди, які спостерігають за нашими проблемами, і не поспішають надавати допомогу. Але те, що вони приймають наших біженців, що вони допомагають нам гуманітарними вантажами, іншим, ще раз наголошу – ми за це їм маємо бути вдячні", - сказав Данілов.

Читайте також: Данілов - про затягування з поставками зброї: Треба дякувати за те, що є

Як повідомляв Укрінформ, 3 травня Посольство Угорщини в Україні висловило обурення через заяву секретаря Ради національної безпеки та оборони Олексія Данілова про те, що президент російської федерації володимир путін попередив Угорщину про вторгнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-