Колишній сенатор США просуває кремлівський наратив про «неминучу перемогу росії»

Колишній сенатор США просуває кремлівський наратив про «неминучу перемогу росії»

Укрінформ
Полковник армії Сполучених Штатів Америки, колишній сенатор Річард Блек просуває кремлівський наратив про «неминучу перемогу росії».

Як передає Укрінформ, про це Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони України повідомляє в Телеграмі.

Так, днями кілька англомовних медіа опублікували інтерв’ю з Блеком, у якому екссенатор США заявив, що росія не може собі дозволити програти війну з Україною, оскільки, на його думку, поразка російської федерації означатиме, що "НАТО без перешкод просунеться до кордонів з рф".

Водночас експерт не згадав про Фінляндію та Швецію, які межують з росією та саме через агресію сусіда вирішили стати членами альянсу.

За даними ЦПД, протягом останніх трьох місяців у всіх своїх інтерв’ю Блек наголошує, що в нього "розривається серце, коли він бачить відео, де українські сили злочинно вбивають російських хлопців".

Читайте також: кремль через західних «експертів» нав’язує думку, що Україна має йти на поступки росії

Центр протидії дезінформації попереджає: такі заяви "експерта" є елементом інформаційно-психологічної операції ворога, який намагається переконати Захід у марності допомоги Україні.

Як повідомляв Укрінформ, російська пропаганда використовує хорватського депутата Європарламенту Міслава Колакушича для поширення фейків про "неефективність" запроваджених проти росії санкцій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-