кремль через західних «експертів» нав’язує думку, що Україна має йти на поступки росії

кремль через західних «експертів» нав’язує думку, що Україна має йти на поступки росії

Укрінформ
кремль продовжує через західних «експертів» просувати наратив про те, що Україна має йти на поступки і домовлятися з росією.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО у Телеграмі.

«Цього тижня росія через лояльних західних експертів просувала наратив про те, що світу та Україні треба йти на поступки та домовлятися з росією», - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, The National Interest опублікував матеріал ветерана розвідки США Пола Пілара, в якому він заявляє, що «приниження» росії санкціями та усунення путіна від влади «зашкодить усьому світу».

Про велич росії цього тижня знову говорив і сербський політолог Джордже Вукадіновіч, інтерв’ю з яким тиражували кремлівські медіа за кордоном. Вукадіновіч стверджує, що НАТО «має понести відповідальність за війну» в Україні.

Читайте також: кремль поширює фейк, що іноземні компанії продовжують бізнес у росії

У матеріалі Politico вчені Патрік Портман, Джастін Логан та Бенджамін Фрідман висловили думку, що Україні треба повертатися до «перемовин з росією», бо Захід дає Україні «хибну надію на перемогу» у цій війні, приховуючи те, що не може довго допомагати грошима та зброєю.

«Всі ці заяви маніпулятивні. Через так званих іноземних експертів росія намагається нав’язати світу необхідну їй точку зору», - наголошують у Центрі протидії дезінформації.

Як повідомляв Укрінформ, російська пропаганда поширює фейк, що іноземні компанії продовжують бізнес у росії та шукають шляхи для обходу обмежень, щоб торгувати з російською федерацією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-