Подоляк назвав умови для розблокування переговорів із росією

Подоляк назвав умови для розблокування переговорів із росією

Укрінформ
Процес українсько-російських переговорів може бути розблокований, якщо Президент України Володимир Зеленський надасть дорожню карту його ведення, а російська федерація почне адекватно сприймати світ.

Про це радник керівника Офісу Президента, член української переговорної делегації Михайло Подоляк заявив в ефірі загальнонаціонального телемарафону, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Переговорний процес може бути розблокований з двох причин. По-перше, коли Президент України дасть дорожню карту, в якій ми розуміємо, яку позицію ми можемо отримати. По-друге, коли політична еліта російської федерації почне адекватно сприймати світ», - зазначив Подоляк.

Читайте також: Подоляк: Поки росія вважає, що воює з НАТО - переговори неможливі

Другу причину він аргументував тим, що російська політична еліта піддалась впливу власної пропаганди настільки, що викривлено сприймає світ.

Як повідомлялося, раніше радник керівника Офісу Президента, член української переговорної делегації Михайло Подоляк заявляв, що переговори України з російською федерацією зупинені доти, доки рф не зможе об'єктивно дивитися на ситуацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-