Кулеба обговорив з міністром фінансів Нідерландів питання арешту російських активів

Кулеба обговорив з міністром фінансів Нідерландів питання арешту російських активів

Укрінформ
Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба обговорив з віцепрем’єр-міністром, міністром фінансів Нідерландів Сігрід Кааг імплементацію санкцій Євросоюзу проти рф та арешт російських активів.

Про це глава української дипломатії повідомив у Твіттері, передає Укрінформ.

«Зустрівся із віцепрем'єр-міністром, міністром фінансів Нідерландів Сігрід Кааг, щоб обговорити імплементацію санкцій ЄС проти Росії, а також шляхи заморожування та арешту російських активів. Ми також зосередилися на зусиллях щодо консолідації міжнародної підтримки відбудови України», - зазначив Кулеба.

Як повідомлялося, Кулеба 17-18 травня перебуватиме в Гаазі, де у розвиток діалогу лідерів України та Нідерландів проведе зустрічі з членами уряду та парламенту. Сторони скоординують кроки для посилення обороноздатності Української держави, розширення санкцій проти росії та зміцнення Європейського Союзу.

Читайте також: Кулеба обговорив з міністр фінансів Нідерландів питання арешту російських активів

Під час візиту до Нідерландів Кулеба також приділить окрему увагу просуванню позовів України проти рф у міжнародних судових інстанціях для притягнення росії до відповідальності за її злочини проти України та українського народу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-