путін не готовий до переговорів із Зеленським і каже, що «час не настав» - ОП

путін не готовий до переговорів із Зеленським і каже, що «час не настав» - ОП

Укрінформ
Президент російської федерації володимир путін не готовий до переговорів з Президентом України Володимиром Зеленським і заявляє деяким лідерам, що час для цього ще не настав.

Про це сказав заступник керівника Офісу Президента Ігор Жовква в ефірі інформаційного телемарафону «UAразом», повідомляє кореспондент Укрінформу.

Посадовець нагадав, зокрема, що глава Української держави неодноразово висловлював готовність до прямих перемовин із путіним.

«Ми прекрасно знаємо, що декілька лідерів і держав зверталися до президента путіна з таким проханням, закликом: сісти за стіл переговорів. Але, на жаль, досі він не готовий, більше того, деяким лідерам він говорить, що час ще не настав», - зазначив Жовква.

Читайте також: Захід не висуває жодних передумов щодо мирної угоди між Україною та рф - речник уряду ФРН

Заступник керівника ОП висловив думку, що можливо, росія все ще сподівається здобути хоч якісь перемоги на фронті, щоб посилити, на їхню думку, свої позиції. Водночас він запевнив, що цього росіянам не вдасться зробити.

Читайте також: путін не дає згоди на порятунок українських бійців з «Азовсталі» - Маляр

Як повідомлялося, Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук наголосив в інтерв‘ю Укрінформу, що питання територіальної цілісності має бути поза дужками будь-якої можливої мирної угоди між Україною та російською федерацією, відзначивши, що Крим і Донеччина та Луганщина – це Україна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-