Подоляк про заяви рф, що Україна не має вступати до ЄС: Світ не хвилює думка варварів і мародерів

Подоляк про заяви рф, що Україна не має вступати до ЄС: Світ не хвилює думка варварів і мародерів

Укрінформ
Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк заявив про лицемірність росії, чиї посадовці нині висловлюють заяви про те, що Україна не повинна бути не лише в НАТО, але й в ЄС.

Про це Подоляк написав у твіттері, передає Укрінформ.

«Класична лицемірна Росія. Ще вчора Кремль був проти в НАТО, але не в ЄС, а тепер уже категорично проти і ЄС. Це ще раз доводить, що будь-які слова Москви не варті не те що паперу, а й часу на розмову. Гарна новина в тому, що світ більше не хвилює думка варварів і мародерів», – йдеться у твіті.

Такий коментар з’явився незабаром після того, як перший заступник постійного представника росії в ООН Дмитро Полянський в інтерв’ю британському порталу UnHerd News 12 травня заявив, що росія передумала і тепер виступає проти вступу України не лише в НАТО, а й до ЄС.

Читайте також: росіяни готуються видавати паспорти рф на захоплених територіях України - Мотузяник

Він каже, що тепер позиція щодо вступу України до ЄС схожа на позицію стосовно вступу до НАТО, і додає, що не бачить зараз дипломатичного варіанта завершення війни.

«На цьому етапі я, відверто кажучи, не бачу жодних можливостей для дипломатичного врегулювання з огляду на позицію України та спроби розпалити цей конфлікт з боку західних країн. Я повинен визнати, що зараз немає можливостей для дипломатії», — сказав Полянський.

Як повідомляв Укрінформ, Подоляк прокоментував наміри окупаційної влади Херсонської області звернутися до президента російської федерації путіна щодо приєднання регіону до рф.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-