Подоляк прокоментував заяву спікера держдуми рф про «американський голодомор» в Україні

Подоляк прокоментував заяву спікера держдуми рф про «американський голодомор» в Україні

Укрінформ
Радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк прокоментував заяву спікера держдуми рф в'ячеслава володіна про те, що США нібито влаштовують в Україні голодомор.

Як передає Укрінформ, про це Подоляк написав у Телеграмі.

“Продовжуємо свої психіатричні дослідження особливо яскравих персонажів нової російської реальності. Суб'єкт в.володін, якого титрують спікером держдуми, висловив чергову звірячу думку: ”У Вашингтоні не вірять у перемогу Києва. Думають, як швидше повернути гроші, влаштовуючи в Україні голодомор”, – вагомо так, із пафосним придихом написав суб'єкт. Йдеться про намір України продавати надлишки зерна на глобальному ринку. Що об'єктивно, правильно й відповідально. Україна ж – не росія”, - ідеться у дописі.

“Безумовно, - зауважив Подоляк, - після 77 днів війни світ просто впевнений у перемозі рф (іронія). Це ж так очевидно, правда? Усі із захопленням у прямому ефірі спостерігають, як “друга армія світу” та її іконостасні генерали активно борються за невелику свиноферму в одному із сіл Харківської області та незабаром візьмуть її. Або не візьмуть. Або “високоточну” ракету запустять від злості".

Крім того, за словами Подоляка, "безумовно, це Україна та світ, а не російські крилаті ракети 77 днів руйнують нашу інфраструктуру, включно з портами, пунктами перевалки, елеваторами, складами, щоб хоч якось насолити світу непостачанням зерна. “Капостити – то всім, воювати – то з цивільними” – гасло Володіна".

Як підкреслив радник керівника ОП, "безумовно, весь світ інтенсивно “закредитовує” Україну безвідсотковими грошима, об'ємною гуманітарною допомогою, щоб створити тут проблеми. А як інакше? У росіян зараз у тренді “негативне зростання”, “війна – це мир” і особливо яскраве попівсько-кирилівське “ми ніколи ні на кого не нападали”. І так, росію настільки зараз “люблять” у світі, що в БДСМ-форматі швидко розривають з нею геть усі контракти”.

За словами Подоляка, “російський психіатричний батальйон просто вражає своїм інтелектом, “адекватністю”, різнобічною схильністю до вербальних збочень та вишуканою пристрастю до катастрофічного ідіотизму. А також незнищенним бажанням усе це публічно демонструвати. Особливо вражає парочка “адекватів” володін/медведєв”.

“Утім, підручники з психіатрії давно потребували апдейту новими яскравими прикладами”, - наголосив Подоляк.

Читайте також: Центр протидії дезінформації викрив чергові фейки пропаганди кремля

Як повідомляв Укрінформ, за даними Центру протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони, російські ЗМІ поширюють тезу про те, що “попри невдалу посівну кампанію, з Одеської та Миколаївської областей масово вивозять зерно, щоб розплатитися за ленд-ліз, а також звинуватити рф у новому Голодоморі”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-