Очільнику МЗС Нідерландів показали зруйнований росією Ірпінь

Очільнику МЗС Нідерландів показали зруйнований росією Ірпінь

Фото
Укрінформ
Очільник Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк показав міністру закордонних справ Нідерландів Вопке Гукстрі один із житлових секторів Ірпеня, який зруйнували російські війська.

Як передає Укрінформ, про це Павлюк повідомив у Телеграмі.

“Сьогодні в Ірпінь з робочим візитом прибув Міністр закордонних справ Королівства Нідерландів Вопке Гукстра”, - ідеться в повідомленні.

Очільник Київської ОВА показав європейській делегації один із житлових секторів Ірпеня, який зруйнували російські війська.

Читайте також: Прем’єр Нідерландів у четвер виступить перед Верховною Радою

"З перших днів війни рашисти намагалися окупувати Ірпінь. Вони знищували цивільні об'єкти, домівки мирного населення і взагалі все, що бачили на своєму шляху. Вдячний європейським партнерам за те, що вони не ігнорують наші проблеми і не закривають очі на наслідки російського вторнення. Навпаки, вони приїжджають на Київщину і пропонують свою підтримку. Переконаний, що з їх допомогою ми швидше відновимо та відбудуємо наші міста, і люди нарешті повернуться додому", - повідомив Павлюк.

Читайте також: З Нідерландів в Україну відправили сім машин швидкої допомоги

Як повідомляв Укрінформ, 9 травня Генеральна секретарка Ради Європи Марія Пейчинович Бурич відвідала Бородянку та Ірпінь.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-