Прем’єр Нідерландів у четвер виступить перед Верховною Радою

Прем’єр Нідерландів у четвер виступить перед Верховною Радою

Укрінформ
Прем’єр-міністр Нідерландів Марк Рютте у четвер, 12 травня, виступить у режимі відеоконференції перед Верховною Радою України.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на допис Рютте у Твіттері.

“На запрошення Президента Зеленського маю честь у четвер, 12 травня, звернутись до Верховної Ради України через відеозв’язок. Нідерланди продовжують стояти пліч-о-пліч з Україною проти агресії росії”, - написав він.

Також глава уряду звернувся до українського народу і наголосив, що Нідерланди підтримують Україну.

“Шановний народе України. Минулого тижня Нідерланди відзначали завершення Другої світової війни. Цього року ми це робили із тягарем на серці. Сьогодні миру в Європі не існує. Ви, народе України, були у наших думках. Жахіття, що розпочалося 24 лютого, триває досі. Ваша незламність перед лицем агресії та тиранії нагадує нам про справжню цінність миру. Я глибоко вражений сміливістю, силою та рішучістю українського народу і його лідерів. Нідерланди підтримують Україну”, - наголосив Рютте.

Читайте також: Зеленський обговорив із Рютте притягнення воєнних злочинців до відповідальності

24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення. Сили оборони України чинять запеклий опір російським загарбникам та завдають їм величезних втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-