Вступ до Євросоюзу є одним із ключових аспектів перемоги у війні - Президент

Вступ до Євросоюзу є одним із ключових аспектів перемоги у війні - Президент

Укрінформ
Президент України вважає, що перемогу України у війні з росією варто розглядати як комплекс звитяг у всіх сферах.

Про це Президент України Володимир Зеленський сказав під час конференції аналітичних центрів Великої Британії на базі Chatham House, передає Укрінформ.

«Для мене найголовніше - це перемога України, а в неї ми закладаємо те, що належить нам. Про збереження нашої території і максимальне збереження наших людей. Для мене перемога - це не втратити зараз 11 мільйонів людей, повернення 5 мільйонів людей. Перемога - це зробити країну економічно принаймні такою, якою вона була до цієї страшної війни для початку. Щоб західний світ мав повне розуміння того, що тут відбувається, щоб вони відчували наш біль - тоді вони будуть об'єднаними і їх не розкачає російська пропаганда. Для мене перемога - це вступ України до Європейського Союзу, з усіма кроками», - повідомив Зеленський.

Читайте також: Для розблокування перемовин росія має відвести війська до позицій 24 лютого - Зеленський

За його словами, вступ до Євросоюзу є одним із ключових аспектів перемоги, адже «цього хоче народ України, вони відстоювали це право на Майдані, це виклик цієї війни».

Окрім того, Президент хоче, щоб російське командування, солдати були покарані за свої дії щодо України. Більше причин думати про них, за його словами, немає.

Читайте також: Найкращою допомогою Україні був би статус кандидата в члени ЄС – Латвія

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. російські війська знищують об'єкти інфраструктури, житлові райони українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

США, Європейський Союз та інші країни світу застосували санкції проти країни-агресора.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-