Глава МЗС Данії підняв данський прапор на посольстві у Києві

Глава МЗС Данії підняв данський прапор на посольстві у Києві

Фото
Укрінформ
Міністр закордонних справ Данії Єппе Кофод підняв прапор на данському посольстві, яке відновило роботу в столиці України.

Як передає Укрінформ, про це очільник МЗС Данії повідомив у Твітері.

«Щойно підняв прапор на посольстві Данії в Києві. Важливим кроком є те, що сьогодні ми знову відкриваємо посольство після нападу Росії. Зворушливо зустріти як місцевих працівників, так і данців, які пережили тут, у столиці, останні два місяці», - написав Кофод.

Читайте також: Частину парку біля посольства рф у Стокгольмі назвуть на честь України

Як повідомлялося, наразі у Києві вже відновили роботу понад 20 посольств, серед них – ЄС, Франції, Іспанії, Італії, Нідерландів, Великої Британії.

Читайте також: До Києва повернулися посол Південної Кореї та співробітники посольства

Під час свого візиту в Україну 24 квітня державний секретар США Ентоні Блінкен заявив про поступове повернення американських дипломатів до Києва.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. російські війська знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

США, Європейський Союз та інші країни світу застосували санкції проти країни-агресора, міжнародна ізоляція якої посилюється з кожним днем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-