Канада запровадила санкції проти 203 представників «л/днр»

Канада запровадила санкції проти 203 представників «л/днр»

Укрінформ
Канада оголосила новий раунд санкцій проти прибічників режиму володимира путіна, відповідальних за спробу анексії окремих регіонів Сходу України.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це в Оттаві оголосила міністр закордонних справ Канади Мелані Жолі.

«Канада не стоятиме осторонь, спостерігаючи, як президент путін та його посіпаки безкарно намагаються змінити кордони України. Міжнародне законодавство мусить поважатися», - сказала Жолі.

Нові канадські санкції поширюються на 11 самопроголошених високопосадовців та 192 членів «народних рад днр й лнр», відповідальних за порушення російським режимом суверенітету й територіальної цілісності України. «Спроба анексії певних регіонів Донбасу російським режимом - це відверте порушення міжнародного права. Оголошені сьогодні заходи чинитимуть подальший тиск на президента путіна й осіб, відповідальних за страхітливі події, що відбуваються в Україні», - зазначили у МЗС.

У відомстві пообіцяли не припиняти чинити тиск на російський правлячий режим. «Канада координуватиме подальші дії із партнерами в міжнародній спільноті й продовжить притягувати до відповідальності президента путіна та його посіпак, винних у цій безглуздій війні», - заявили у міністерстві.

Читайте також: Польща запровадила санкції проти Газпрому та російських олігархів

Додамо, що усі кошти та майно підсанкційних осіб на території Канади заморожено, а їм самим забороняється в’їзд на територію країни. Від початку російського вторгнення до України в лютому Канада наклала санкції на понад 1000 фізичних та юридичних осіб з України, росії та білорусі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-