Візит в Україну дозволив обговорити речі, необхідні для її перемоги – глава Пентагону

Візит в Україну дозволив обговорити речі, необхідні для її перемоги – глава Пентагону

Укрінформ
Зустріч з керівництвом України була дуже продуктивною й дозволила зосередитися передусім на основних чинниках, необхідних для перемоги над росією.

Так охарактеризував у понеділок результати візиту в Україну під час спільної з держсекретарем США пресконференції глава Пентагону Ллойд Остін, передає Укрінформ із посиланням на Держдепартамент США.

«Під час зустрічі ми зосередилися на тому, щоби обговорити речі, які дозволять нам виграти нинішню битву, а також побудувати майбутнє», - зауважив міністр оборони США.

Він назвав дискусію з керівництвом України «дуже продуктивною». Остін також зауважив, що мав можливість отримати нову інформацію від військового керівництва й Президента щодо потреб українського війська.

«Ми говорили про допомогу силам безпеки, про навчання, а також торкнулися ключових речей, які ми збираємося обговорити на сесії, яку я проведу завтра в (німецькому – ред.) Рамштайні з деякими міністрами оборони та начальниками штабів», - зазначив глава Пентагону.

Він додав, що такі зустрічі дають змогу «створити додатковий потенціал і можливості для українських сил».

Читайте також: Незалежна Україна існуватиме набагато довше, ніж путін – Блінкен

Як повідомляв Укрінформ, міністр оборони США Ллойд Остін і державний секретар Ентоні Блінкен відвідали Україну з візитом підтримки, під час якого зустрілися, зокрема, з Президентом України.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-